Ga naar hoofdinhoud

Maandag 7 december: Nationale Vrijwilligersdag!

4 december 202042 second read

Waar je ook kijkt, overal zijn vrijwilligers actief. Bij sportverenigingen, op school, in het jeugdwerk, bij hobbyverenigingen, in de kerk, in de zorg, bij cultuurbehoud, in vakbonden, in buurten, bij sociale hulpverlening, politieke partijen, in de natuur enz.

Ze zijn onmisbaar, want deze vrijwilligers zorgen dat veel belangrijke, leuke en zorgzame zaken betaalbaar blijven. Ze zorgen vaak voor “de kers op de taart” en maken de wereld om ons heen een beetje mooier. Laat onze vrijwilligers weten dat je hun inzet waardeert!

Dus….
Ken jij zo’n onbetaalbare vrijwilliger? In je buurt, bij je club, in de zorg, in het museum, bij de brandweer of politie, reddingsbrigade, in de kerk of op school enz. enz. Zet hem of haar op maandag 7 december in het zonnetje! Geef een compliment of een kleine attentie, stuur een kaartje of appje! Laat weten dat je hun inzet waardeert.

Tags

Nationale VrijwilligersdagVCWVrijwilligersVrijwilligerscentraleWassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top