Skip to content

Duurzaam WC-papier snel uitverkocht; landelijke aandacht voor initiatief

5 december 202039 second read

“Ga jij elke dag naar de wc? Dan is dit wat voor jou! Hamster wc-papier! Een goede deal voor poeperts.” Deze oproep werd o.a. via Wassenaarders.nl gedaan door Wassenaar4GlobalGoals en de Wassenaarse Soroptimisten en is bepaald niet onopgemerkt gebleven.

Met het WC-papier – 100% gerecycled van The Good Roll – had men duurzaam WC-papier in handen waarvoor geen bomen zijn gekapt. Tevens is geld ingezameld om in Ghana toiletten voor meisjes te bouwen. De gehele voorraad van 10.000 wc-rollen (per doos 24 maxirollen voor 15 euro per stuk) was binnen een mum van tijd uitverkocht. Dit goede nieuws haalde gisteren de Telegraaf. In het artikel wordt gemeld dat dit initiatief inmiddels ook door andere instanties in o.a. Maastricht, Utrecht en Amsterdam is opgepikt. 

Uit de Telegraaf van vrijdag 4 december: 

DuurzaamWCpapier Telegraa

Tags

Duurzaam WC-papierSoroptimistenWassenaar4globalgoals
Gerelateerde artikelen
Back To Top