Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Arnaud Roelofsz Fotografie

Graaf Willem tekent voor meerjarige samenwerking met kledingpartner JAKO en SPORT 2000 Voorburg

7 december 20202 minute read

Graaf Willem II VAC is volop in beweging gebleven, ondanks de coronacrisis. De verbouwing van het clubhuis is bijna gereed en bij deze vernieuwing mocht een nieuw tenue voor de spelers en trainers niet ontbreken. Graaf Willem heeft daarom een samenwerkingsovereenkomst gesloten met SPORT 2000 Voorburg en kledingleverancier JAKO.

Ondertekening
De meerjarige samenwerkingsovereenkomst werd ondertekend in het nieuwe, nog te openen clubhuis. Het eerste shirt werd aangeboden aan Bart Caminada van Bakker & Luyt Caminada B.V. registermakelaar in assurantiën, zelf jarenlange trouwe hoofdsponsor van het eerste elftal van Graaf Willem.

SPORT 2000 en JAKO
Al ruim 10 jaar sponsort SPORT 2000 Voorburg. Graaf Willem heeft de samenwerking met SPORT 2000, nu met de nieuwe kledingpartner JAKO, verlengd met 5 jaar. De partijen kwamen als beste uit de grondige selectie op de criteria assortiment, kwaliteit, uitstraling, samenwerking, service, webshop voor de leden (via SPORT 2000 Voorburg), continuïteit en duurzame productie.

JAKO is sinds 1989 een familiebedrijf gespecialiseerd in hoogwaardige sportkleding, inmiddels actief in meer dan 50 landen en 100.000 clubs. Kledingsponsor van Heerenveen, Volendam én nu ook Graaf Willem II VAC in Wassenaar.

Het contract omvat naast de samenwerking een waardevolle en uitgebreide sponsoring. Hiermee worden investeringen van Graaf Willem in kleding en materialen voor alle 15 jongens- en meiden selectieteams, trainers en het eerste dames- en heren elftal, mogelijk gemaakt.

Extra verrassing
SPORT 2000 bracht als extra gift nog 20 JAKO ballen mee ten behoeve van de Jeugdafdeling. De leden hebben deze ballen verdiend door de SPORT 2000 Black Friday actie.

Marcel Steeneke, Bestuurslid Materiaal en Accommodatie Graaf Willem II VAC: “We zijn blij met de continuering van de uitstekende samenwerking met SPORT 2000 en we verheugen ons op deze mooie nieuwe verbintenis met JAKO.”

Ray Mulder, Account Manager JAKO: “Wij staan als merk samen met SPORT 2000 voor de totale ontzorging op het gebied van kleding en materialen van Graaf Willem II VAC, een historische club met een authentieke uitstraling in de regio.”

Marc Duijs, eigenaar vestiging SPORT 2000 Voorburg: “Ik ben blij en trots dat we weer deze langdurige verbintenis voor 5 jaar zijn aangegaan en de huidige mooie samenwerking hebben kunnen verlengen.”

Op de foto van links naar rechts: Jeroen Kroese, Ray Mulder, Leonore Kortes, Marcel Steeneke, Pelé Schauten, Bart Caminada, Marc Duijs en Ronald van der Burg.

Tags

Graaf Willem IIsponsoringVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top