Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Aantal coronabesmettingen in Wassenaar blijft stijgen

8 december 202055 second read

Vanavond volgt weer een persconferentie over de stand van zaken rond het coronavirus. Wat is de stand van zaken in Wassenaar? 

In Wassenaar is onverminderd sprake van een stijging van het aantal coronabesmettingen. De teller staat vandaag in totaal op 759 bevestigde besmettingen. Een week eerder, op dinsdag 1 december stond het aantal bevestigde besmettingen in Wassenaar op 679 dus een toename van 80 besmettingen in één week. De week daarvoor (van 24 november t/m 1 december) bedroeg de toename van het aantal bevestigde besmettingen 51 personen. In onze vorige corona-update van dinsdag 17 november stond dit aantal nog op 590 bevestigde coronabesmettingen. Vastgesteld kan dus worden dat van een daling of iets wat daarop lijkt, geen sprake is. 

Sinds vandaag bedraagt het aantal Wassenaarders dat in een ziekenhuis is opgenomen (geweest) op 19 ziekenhuisopnames. Bij de vorige update waren dat er nog 13. Het aantal overledenen als gevolg van het coronavirus staat nu op 15, eveneens een toename ten opzichte van onze vorige update. 

Het RIVM meldt vanmiddag een zorgwekkende stijging van het aantal positieve tests. Met die wetenschap is het afwachten welke maatregelen het kabinet vanavond zal meedelen. 

 

Tags

CijfersCorona updateCoronavirusWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top