Ga naar hoofdinhoud

Hardlopen in tijden van Corona (deel 4)

8 december 20202 minute read

Uit onderzoek is gebleken dat als gevolg van het Corona-virus we meer stress ervaren en minder bewegen doordat we bijvoorbeeld veel meer thuis werken. Wat kan je doen om fysiek en mentaal een beetje fit te blijven? Wel eens aan hardlopen gedacht?

Voor iedereen die wat meer wil bewegen en wat fitter wil worden is dit een mooi moment om in actie te komen! Hardlopen is goed voor je conditie, je raakt die extra kilo’s kwijt, hardlopen werkt ontspannend en het is heerlijk om buiten in de natuur te lopen (foto is gemaakt in het duingebied Lentevreugd). Dus meld je aan of kom langs!

Bij Loopgroep de Wassenaarse Slag werken we met verschillende groepen van maximaal 4 personen (volledig Corona-proof) die ieder op hun eigen niveau en onder leiding van een eigen trainer hardlopen. Voor beginnende lopers is er de speciale beginnerscursus Yakult Start to Run. Deze cursus gaat weer beginnen op dinsdag 26 januari 2021.

Kijk voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl. We lopen op dinsdag- en donderdagavond en vertrekken dan om 19.15 uur.

Op zondagmorgen vertrekken we om 9.00 uur. De eerste maand loop je gratis op proef mee. Loopgroep de Wassenaarse Slag is een gezellige kleinschalige hardloopvereniging met veel aandacht voor de individuele lopers.

Tags

HardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top