Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Kerst extra betekenis geven? (met video)

14 december 20202 minute read

Predikant Tom Mikkers van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar aan de Lange Kerkdam, schreef een speciale kerst-tekst voor het lied “Make Me a Channel of Your Peace” en zingt het in onderstaande video, bestemd voor ‘De Kerstkoffie’. Dat is een speciale adventsviering op derde advent in onze kerk in Wassenaar. Normaal zit de hele kerk vol, kinderen spelen het kerstspel en er wordt veel gezongen om het kerstgevoel wat dichterbij te halen. Dit jaar kan dit niet. De Kerstkoffie ging via zoom en er was slechts een klein aantal mensen in de kerk. Met dit lied wilde de predikant zijn kerstboodschap van dit jaar delen: Maak van kerst dit jaar een lief gebaar! Dat proberen we ook te doen met onze kerkdiensten rond kerst.

Online meeluisteren met Kerst 

Het is dit jaar anders dan we hadden gehoopt. De kerkdiensten zijn beperkt toegankelijk. Ook het kerstfeest thuis gaat er anders zien. Toch gaan we kerst dit jaar echt vieren. Met onze kerkdiensten die je online kunt volgen, gaan we ons best doen om er een mooi en warm kerstfeest van te maken. Alle diensten vanuit ons zijn online te volgen via onze site vrijzinniginwassenaar.nl. We zorgen er natuurlijk voor dat teksten terug te lezen zijn op de site of dat je achteraf terug kunt luisteren. Hieronder een overzicht van onze kerstactiviteiten. Wil je erbij zijn? We kunnen een klein aantal mensen bij de diensten zelf verwelkomen. Aanmelden kan via aanmelden@vrijzinniginwassenaar.nl. Ds. Tom Mikkers gaat voor in deze diensten.

Kerstavond – 24 december. Er zijn twee tijdstippen waarop je de dienst kunt bijwonen of live kunt beluisteren. Eén dienst is om 19.00 uur. De tweede dienst begint om 22.00 uur.

Kerstmorgen – 25 december, aanvang 10.30 uur.

{youtube}/2srwIoIMmkQ{/youtube}

Tags

KerstKerstliedOnline KerstdienstenVrijzinnigen NPB WassenaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top