Ga naar hoofdinhoud

Geslaagde examens bij Taekwondo Koryo in Wassenaar

15 december 202047 second read

Op maandag 14 december heeft een aantal sporters met succes examen gedaan. Kelly en Kayla zijn geslaagd voor hun blauwe slip. Isabel en Marie hebben hun groene band verdiend en Olivér behaalde zijn gele band!

Taekwondo is een van oorsprong Koreaanse martial art en een olympische sport. Tijdens de lessen leren de leerlingen arm – en beentechnieken, sparren en worden er zelfverdedigingsoefeningen gedaan.

In Wassenaar is er les in de gymzaal van de St. Bonifaciusschool. Taekwondo Koryo is door de gemeente Den Haag verkozen tot de beste taekwondovereniging van regio Den Haag, is al jaren de nummer club één in Nederland en behoort tot de Europese topclubs.

Lijkt het je ook leuk om een keer een gratis proefles te volgen? Kom dan gerust naar Kloosterland 5. Wij trainen na de kerstvakantie vanaf 4 januari weer iedere maandag van 16:45 uur tot 17:45 uur. Tijdens de lockdown gaan de trainingen gewoon digitaal door.

Meer informatie?
Kijk op www.taekwondo-koryo.nl of bel 06-27113188.

Tags

ExamensTaekwondoTaekwondo KoryoWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top