Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Remmerswaal Automatisering

18 december 20202 minute read

Voor de sponsor van de maand december is Carl Verburg, met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein, langs geweest bij John van Leeuwen van Remmerswaal Automatisering. Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Remmerswaal Automatisering en jouw rol binnen deze organisatie.
John: Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Remmerswaal automatisering. We zijn zakelijk dienstverlener op IT-gebied. Van computers tot netwerken, van software tot cloudoplossingen. We zijn onder anderen partner van Exact, HP, Microsoft.

Hoe zie jij de toekomst van Remmerswaal Automatisering?
John: Positief! In deze coronatijd is het veel op afstand werken. Als de klant dat wil hebben wij daar natuurlijk uitstekende oplossingen voor. Het is wel weer fijn als we straks gewoon weer naar de klanten toe kunnen gaan. ICT staat nooit stil en we ontwikkelen ons constant

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Remmerswaal Automatisering van kennen?
John: Ik heb eerst bij die andere club op het dorp gevoetbald om daarna bij Blauw-Zwart te gaan voetballen. Mensen kennen mij van de Business Club, ik ga vaak een wedstrijdje kijken en daarna een biertje drinken bij de BC of in de kantine. Wij zijn al jarenlang trouwe sponsor van Blauw-Zwart.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
John: Zondagochtend voetballen wij altijd met een groep Wassenaarders en Lei(d)enaars op het strand bij de Wassenaarse Slag. Tennissen en golfen doe ik ook. Blauw-Zwart vind ik belangrijk voor de voetballende jeugd van Wassenaar en ik vind het leuk als er Wassenaarse jongens doorgroeien naar het eerste elftal.

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
John: Een cliché; zonder de vrijwilligers zou Blauw-Zwart niet kunnen bestaan. De uitstraling van Blauw-Zwart is echt fantastisch en het moet de uitdaging zijn om dat zo te houden. Laat ieder op zijn niveau voetballen en geef iedereen voldoende aandacht.

 

Tags

Blauw-ZwartRemmerswaal AutomatiseringSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top