Skip to content

Wassenaarse VVD-fractie wenst u Corona vrije feestdagen en een normalisering in 2021

23 december 20202 minute read

‘Na een lastig jaar dat van iedereen veel gevraagd heeft wenst de fractie van de Wassenaarse VVD alle inwoners van ons mooie dorp fijne feestdagen toe. En let een beetje op elkaar in deze bijzondere tijden.’ Laurens van Doeveren

Geniet, ondanks alles, van deze bijzondere kerstdagen en let vooral op uw gezondheid en die van anderen. En op naar een bruisend 2021!
Monique van Deursen

In deze bijzondere, voor velen ook moeilijke tijden, wens ik iedereen een fijne kerst en vooral een gelukkig en gezond 2021 waarin we hopelijk snel weer met elkaar het gewone leven op kunnen pakken.
Willemijn Weekhout

Als voormalig winkelier hoop ik dat voor alle ondernemers in ons dorp 2021 het jaar van de nieuwe kansen wordt.
Paul Ronke

Na een lastig jaar dat van iedereen veel gevraagd heeft wens ik iedereen fijne feestdagen toe. Ik hoop dat we het “normale” leven van vóór covid-19 meer kunnen waarderen en dat we daar in 2021 ook snel naar terug kunnen keren!
Iwein Borm

Mijn kerstwens is dat we de enorme veerkracht die de Wassenaarse samenleving heeft laten zien ook na de Corona-crisis kunnen vasthouden. Samenwerken aan een bruisend & bereikbaar dorp in het groen. Ik doe mee!
Bernard Menken

Wat een ander jaar was 2020 dan we dachten toen we elkaar gelukkig 2020 wensten. Dat we in 2021 COVID-19 mogen overwinnen.
Gerbrand Nijman

IMG 20201217 WA0018Cropped

Tags

GemeenteraadIngezondenVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top