Skip to content

Brief van burgemeester Leendert de Lange aan alle Wassenaarders

24 december 20202 minute read

Beste Wassenaarder,
Het is niet gebruikelijk dat de burgemeester u een brief stuurt. Maar het is een bijzondere tijd waarin u en ik in het afgelopen jaar hebben geleefd. De kerstperiode is bij uitstek een moment om daarbij stil te staan. Om terug te kijken naar wat is geweest en natuurlijk om vooruit te blikken.

Het is niet niks wat ons is overkomen. Ook onze Wassenaarse gemeenschap is door corona getroffen, waardoor veel families dit jaar dierbaren moeten missen met Kerstmis. Gelukkig is er een vaccin op komst en is er veel saamhorigheid en veerkracht in onze samenleving. Laten we daar met elkaar naar
uitkijken richting het nieuwe jaar.

Dank u wel
Met deze brief wil ik u ook, namens de wethouders en de leden van de gemeenteraad van Wassenaar, hartelijk danken. Voor uw bijdrage aan het bestrijden van het virus in het afgelopen jaar. Respect voor onze jongeren die blijven volhouden. Respect voor al die dorpsgenoten die gedwongen leven in een
klein wereldje. Respect voor al die vrijwilligers die zich blijven inzetten.

Ik begrijp heel goed dat het niet altijd makkelijk is om de regels en beperkingen in acht te nemen. Maar we doen het voor elkaar en voor onszelf: zorgen dat de besmettingen naar beneden gaan, dat onze geliefden niet ziek worden, dat de gezondheidszorg niet vastloopt en dat we hopelijk elkaar weer
kunnen ontmoeten in de Wassenaarse horeca.

#AandachtVoorElkaar
Mag ik via deze weg nog een beroep op u doen? Blijf omzien naar elkaar en steun onze lokale ondernemers. Blijf elkaar als Wassenaarders helpen het goede voorbeeld te geven: doe verstandig. De Kerst- en Oud & Nieuw-viering zal dit jaar klein zijn; op anderhalve meter afstand. Maar bedenk waar we het komend jaar zullen staan: dicht bij elkaar. En dat we hen die we lief hebben weer kunnen omhelzen.

De tekenen voor het jaar 2021 geven hoop en laten zien dat we deze beknellende periode weer te boven komen. En met dit vooruitzicht wens ik u een mooi, vrolijk kerstfeest en een voorspoedig en gezond 2021 toe!

Met vriendelijke groet,

Burgemeester Leendert de Lange

Tags

BriefBurgemeesterGemeenteLeendert de LangeWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top