Ga naar hoofdinhoud

Van de redactie

25 december 202056 second read

Het jaar 2020 zullen we niet snel vergeten. De impact van het coronavirus is enorm geweest en heeft veel teweeggebracht. Internationaal, in Nederland maar zeker ook lokaal werd de onbeschrijflijke dreun gevoeld van dit coronavirus en de gevolgen ervan. 

Vele activiteiten konden niet, of in aangepaste vorm doorgaan. Daarmee werd niet alleen een dreun uitgedeeld aan bijvoorbeld de horeca en ‘contactberoepen’ maar ook het verenigingsleven en het particulier initiatief plukken de wrange vruchten. Het is daarom te hopen dat het nieuwe jaar in het teken staat van een begin van normalisering en een ’terug naar normaal’. Dit komt niet alleen ten goede van de lokale zakelijke markt in al haar facetten maar zeker ook ons lokale verenigingsleven, vrijwilligers en het particulier initiatief op velerlei gebied. 

Ook in het nieuwe jaar wil Wassenaarders.nl graag de lokale Wassenaarse samenleving van dienst zijn en u op de hoogte houden van nieuws en andere wetenswaardigheden. Draagt u weer uw steentje bij met uw lokale nieuws, ingezonden brieven, aankondigingen, advertenties etc? De Wassenaarders rekenen op u. 

Prettige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021 toegewenst!

 

Edwin de Mol

Redactie Wassenaarders.nl

Tags

KerstgroetRedactioneel commentaarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top