Ga naar hoofdinhoud

De bibliotheek helpt je lezend door de lockdown

27 december 20202 minute read

Nederland staat stil. Wij hebben te maken met een grote lockdown. Als bibliotheek blijven wij zorgen dat je de lockdown lezend door kan komen. Reserveer je boeken online (of telefonisch), wacht op ons bericht en maak dan een afspraak om de boeken op te halen én terug te brengen.
Ben je nog geen lid en wil je tijdens deze lockdown toch lezen? Maak je lidmaatschap dan via de website in orde of zoek telefonisch contact met ons. We verwelkomen je héél graag als nieuw lid.

Maak een afspraak met de Formulierenbrigade

De Formulierenbrigade in Voorschoten blijft op afspraak doorgaan in de bibliotheek, ook in de kerstvakantie. Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Filmhuis voorstellingen

Tot en met 19 januari worden er geen films vertoond in het Filmhuis Wassenaar.  Heb je filmtickets gekocht voor films tussen 15 december en 20 januari? Dan hopen we dat je ná deze lockdown langs komt om het filmticket om te ruilen voor een nieuw ticket. We plannen alle films die nu op de agenda staan later opnieuw in. Liever niet, maar wel mogelijk, is om je geld terug te krijgen als je een e-mail stuurt aan info@obvw.nl voorzien van naam van de film, datum, ticketnummer en rekeningnummer.

Bibliotheek ook online veel te bieden
Nu met de lockdown focussen we ons op wat er allemaal wél kan! Ook online hebben we als bibliotheek veel te bieden: e-books lezen, luisteren naar boeken, tijdschriften online lezen en nog veel meer! Bekijk onze website www.obvw.nl voor alle informatie.

Meer informatie:
info@obvw.nl
Voorschoten 071 561 56 78
Wassenaar 070 511 33 97
www.obvw.nl

Activiteiten voor kwetsbare groepen
Nu we in Nederland te maken hebben met de lockdown hebben, hebben veel mensen het zwaar. Als bibliotheek zijn wij in de gelegenheid om activiteiten te organiseren voor kwetsbare groepen. Heb je ideeën? Of wil je iets organiseren? Laat het ons weten via e-mail info@obvw.nl.

 

Tags

BilbliotheekOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top