Ga naar hoofdinhoud

Beginnen met hardlopen bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

28 december 20202 minute read

Het jaar 2021 van start gaan met goede voornemens? In samenwerking met Yakult Start to Run biedt Loopgroep de Wassenaarse Slag een hardloopcursus aan speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en de cursus wordt afgesloten met de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!

De cursus is volledig Corona-proof en we volgen de richtlijnen van de Atletiekunie. Afhankelijk welke regels er gelden lopen we in kleine groepjes op afstand van elkaar.
Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een van de gediplomeerde trainers (Pim, Maarten, Bert en Mohammed) op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en het voorkomen van blessures. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie en schrijf je in bij Loopgroep de Wassenaarse Slag. De cursus begint op dinsdag 26 januari 2021. We trainen op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur. Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Kom dan naar de gratis proeftraining op donderdag 21 januari 2021. Aanvang is 19.15 en we verzamelen op het parkeerterrein bij de ingang van sporthal de Schulpwei. Dus trek je sportkleren aan en kom langs! Aanmelden is niet nodig.

 

Tags

BeginnerscursusHardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top