Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: CDA. 'Gelukkig hebben we de foto van de nieuwjaarsreceptie van 2020 nog. Komend jaar slaan we helaas een keertje over.'

CDA-Wassenaar in de startblokken voor 2021!

28 december 20203 minute read

Terugkijken en vooruitkijken horen bij de jaarwisseling. In deze tijd is het goed om rustig te overdenken wat we in 2020 allemaal met elkaar hebben meegemaakt en nog steeds meemaken. In de gemeenteraad hebben we veel gesproken over de ondernemers. Het jaar 2020 was voor veel van hen enorm zwaar. We hebben ons ook ingezet om extra middelen vrij te maken om mensen te ondersteunen die dat nodig hebben door de corona-pandemie.

Andere dorpsgenoten hebben familieleden of vrienden verloren aan deze vreselijke ziekte. CDA-fractievoorzitter Ronald Everard: “Ik verwacht dat we in Wassenaar snel gaan starten met het vaccineren van ouderen, kwetsbare mensen en de dorpsgenoten met de cruciale beroepen. Het jaar 2020 is ook het jaar geweest van respect voor de mensen die werken in de zorg, bij de politie, in het onderwijs en nog veel meer van deze onmisbare beroepsgroepen. Zij hebben ervoor gezorgd dat we toch zo goed mogelijk

hebben kunnen samenleven met elkaar, ook al was het op gepaste afstand.”
Samen bouwen aan een nog betere samenleving zit in de genen bij CDA’ers. Het CDA werkt graag samen met andere politieke partijen in de coalitie en met andere opbouwende partijen in de gemeenteraad. CDA-afdelingsvoorzitter Dienke Dekker: “De CDA-fractie levert een uitstekende bijdrage aan de politiek in Wassenaar. We hebben echt zin in het komende politieke jaar. Er is wat te kiezen voor zowel Wassenaar als Nederland. We verheugen ons op de komende verkiezingen voor de Tweede Kamer en een jaar later gaan we alweer een nieuwe gemeenteraad kiezen. Het allerbelangrijkste op dit moment is dat we het coronavirus uit ons leven kunnen bannen.”

Het CDA-Wassenaar heeft veel leden die zich op allerlei verschillende manieren inzetten voor Wassenaar, voor de provincie, de jongerenafdeling en/of landelijk. CDA-secretaris Saskia Ettema-Walkate: “Wilt u zich inzetten voor een betere samenleving, dan bent u van harte welkom bij het CDA-Wassenaar. Misschien vindt u het leuk om actief te worden in ons campagneteam of mee te werken aan het nieuwe verkiezingsprogramma.

Stuur een mailtje naar: secretariaat@wassenaar.cda.nl en we nemen contact met u op.” Het is ook mogelijk om (digitaal) mee te draaien met de CDA-fractieleden: Ronald Everard, Wim Koetsier, Ronald Zoutendijk of Dymphna Vree. Wassenaarders Samen is niet alleen de titel van ons politieke programma, maar zo werken we ook in onze fractie. We staan te trappelen om aan de slag te gaan in 2021!

Bijschrift foto: Gelukkig hebben we de foto van de nieuwjaarsreceptie van 2020 nog. Komend jaar slaan we helaas een keertje over.

Tags

CDAGemeenteraadIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top