Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: NDZ

Stichting Nationale Dierenzorg: van oud naar nieuw!

29 december 20202 minute read

2020 was een enorm spannend en vooral enerverend jaar voor NDZ. De langverwachte nieuwbouw werd eindelijk een feit, de eerste schep ging in maart in de grond en geleidelijk werden vanaf de straat de twee nieuwe gebouwen zichtbaar. 

Aan de voorkant de uitbreiding van het sterk verouderde hondenpension wat zich tot voor kort nog in de monumentale boerderij Welgelegen bevond. In dit nieuwe gebouw zijn 30 honden kennels met 6 binnenspeelplaatsen gebouwd die we hopelijk begin 2021 kunnen betrekken.

Naast de oude boerderij is een gebouw verrezen waar hopelijk in januari de Seniorenclub voor honden, het katten asiel & pension en de Seniorenclub voor katten naar toe verhuizen. Afscheid wordt genomen van de oude gebouwen met namen als Eerste Kamer, Tweede Kamer, Raad van State, Kurhaus en dergelijke. In het nieuwe gebouw zal de Seniorenclub voor katten de statige naam; Het Catshuys krijgen. De kamers van de Seniorenclub voor Honden krijgen allemaal boerderij gerelateerde namen, te weten; Koetshuis, Hooiberg, Stal, Karrenspoor en Kapschuur.

Onze Dierenambulance Wassenaar, Leidschendam – Voorburg heeft een druk jaar achter de rug, afsluitend met helaas de vogelgriep situatie die nu actueel is.

Net als de rest van ondernemend Nederland heeft Corona ook helaas NDZ zwaar geraakt. Het pension is angstvallig stil, we krijgen meer annuleringen dan reserveringen, Nederland gaat niet op stap maar blijft thuis waardoor de dieren niet in het pension hoeven. Van ons mag dat uiteraard snel veranderen. We missen de gezellige bedrijvigheid en drukte, onze pensiondieren en de aanwezigheid van onze, veelal vaste, klanten.

Het NDZ team wenst iedereen prettige kerst toe en de beste wensen voor een gezond en goed 2021

Kijk vooral op onze website www.ndz.nl/help om de ontwikkelingen van onze nieuwbouw te volgen! Heeft u onze Kalender 2021 al?

Tags

DierenambulanceStichting Nationale DierenzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top