zondag 28 november 2021

S Sport

Een nieuw wielerjaar bij Toerclub de Kampioen

Ten eerste willen wij u een goed en gezond 2020 toewensen met veel veilige fietskilometers. 2020 wordt voor Toerclub de Kampioen weer een prachtig (fiets)jaar. 

Wij organiseren dit jaar ruim 250 ritten vanuit Voorschoten (dinsdag, woensdag en donderdag) en Wassenaar (zaterdag en zondag) met ritafstanden variërend van 50 km tot ... 

We gaan in 2020 ook weer in het buitenland fietsen; zo zullen we in Mei naar de Waalse Ardennen gaan voor een aantal mooie tochten en begin september hebben we de traditionele buitenland fietsweek.

U weet inmiddels: in de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden. De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan zowel op zaterdag als op zondag pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens een enorme hoeveelheid informatie over de aanschaf en het onderhoud van racefietsen en de toerkalender voor de rest van het jaar.