maandag 03 oktober 2022

A Algemeen

Willem Tukker ingezegend als voorganger Evangeliegemeente Wassenaar

Afgelopen zondag, 12 januari, is onder grote belangstelling Willem Tukker ingezegend als voorganger van de Evangeliegemeente Wassenaar. Het was een feestelijke dienst in het Deijlerhuis, waarbij de band onder leiding van Erik de Mooij prachtige liederen zong met de gemeente. De inzegening werd gedaan door oud-voorganger Ab Agtereek.

Willem is 38 jaar, geboren en getogen in Wassenaar. Samen met zijn vrouw Alinda en hun drie kinderen komt Willem al ruim tien jaar in de Evangeliegemeente Wassenaar. Als voorganger van de gemeente gaat Willem het komende jaar aan de slag met het thema ‘Laat Uw glorie zien’. Dit thema wordt toegepast op elke activiteit van de gemeente.

Daarmee strekt de gemeente zich uit naar Gods liefde en heerlijkheid. Er zal veel aandacht zijn voor de ‘Next Generation’, omdat de gemeente er in gelooft dat de jeugd van vandaag de toekomst van morgen is. Willem wil daarin graag samenwerken met scholen en andere kerken in Wassenaar.

Aanstaande zondag spreekt Willem als nieuwe voorganger in de Evangeliegemeente Wassenaar. De dienst wordt gehouden om 10.30u in het Deijlerhuis (Hofcampweg 3). Je bent van harte welkom! Meer informatie kun je vinden op www.egwassenaar.nl.