zaterdag 04 april 2020

N Nieuws

Musical-productie "The Passion Wassenaar" start crowdfundactie (video)

The Passion Wassenaar, die wordt uitgevoerd op 3, 4 en 5 april in de tot theaterzaal omgebouwde Jozefkerk, belooft een fantastische productie te worden. Ruim 80 acteurs, zangers en musici nemen hieraan deel onder leiding van een geweldig artistiek team.

Een prachtige Wassenaarse musical met burgemeester Leendert de Lange als beschermheer en een comité van aanbeveling met wethouder Lia de Ridder van cultuur, Astrid dekker, voorzitter van de Wassenaarse Cultuurprijs en Mariska Koning, directeur van de bibliotheek.

Aangezien the Passion Wassenaar een particulier initiatief is van een Wassenaarse werkgroep bestaande uit vrijwilligers en geen commercieel oogmerk heeft, moeten alle kosten gedekt worden door middel van sponsoring, donaties, giften of het plaatsen van advertenties in ons programmaboek.

Om alle kosten van geluid en techniek te kunnen dekken is deze week een crowdfundactie gestart. Ook u kunt mee helpen om deze prachtige Wassenaarse productie te laten slagen!!  Wij hopen op uw steun, want alle beetjes helpen!

U kunt dit prachtige Wassenaarse initiatief steunen via de link https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/details/1753/the-passion-wassenaar

Kaartjes voor "The Passion Wassenaar"zijn te koop bij boekhandel de Kler, de Wassenaarse bibliotheek of via www.thepassionwassenaar.nl

Wilt u meer weten over The Passion Wassenaar kijk dan naar onderstaand promotiefilmpje.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief