maandag 25 oktober 2021

N Nieuws

Welke vrijwilliger schuilt in jou?

Stel, je hebt je voorgenomen om je dit jaar als vrijwilliger meer in te zetten voor een ander of de samenleving. Maar je weet misschien niet precies wat jouw vrijwilligerstalenten zijn, waar ze het beste tot hun recht komen, welke mogelijkheden er zijn en wie je daarvoor kunt benaderen.

In dat geval kunnen wij je verder helpen. Kom langs voor een oriëntatie op vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Wij brengen je vrijblijvend in contact met voor jou interessante organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers. Het maakt niet uit of je veel of weinig tijd hebt, jong of ouder bent, hoog- of laagopgeleid bent, een of meerdere dagen per week aan de slag wilt of interesse hebt in een afgerond project van een week. Er zijn legio mogelijkheden, of je nu met dieren, jongeren, ouderen, in de natuur of thuis wilt werken...er is een vrijwilligers job op maat voor iedereen. Kijk op onze website voor een overzicht van uitstaande vacatures. Ervaar hoe leuk het is om iets te doen voor een ander, samen te werken met anderen, gezamenlijk iets neer te zetten of te organiseren enz. Samen maken we de wereld om ons heen een beetje mooier. Ontdek de vrijwilliger in jezelf!


Onze consulenten helpen u graag verder. Kom vrijblijvend langs op ons kantoor van dinsdag t/m donderdag van 09.30 – 12 uur of kom langs op ons spreekuur in de Bibliotheek op vrijdag van 10-12 uur.