zaterdag 30 mei 2020

K Kunst & cultuur

Wassenaar komt in de ban van ‘The Passion’: Al bijna 50% van de kaarten verkocht!

Overal in ons dorp duiken posters van ‘The Passion Wassenaar’ in de etalages op. Wassenaar komt langzaam maar zeker in de ban van ‘The Passion’.

De organisatie van ‘The Passion Wassenaar’ werkt dan ook op volle toeren aan de voorbereidingen. Het artistiek team heeft met de zangers en acteurs al maanden hard werken achter de rug en met het 30 man sterke orkest wordt volop gerepeteerd. Het wordt dan ook een musical op professioneel niveau.
De werkgroep buigt zich over de organisatorische zaken. In de afgelopen week hebben vele Wassenaarse ondernemers aangegeven te willen adverteren in het programmaboek. En er zullen er ongetwijfeld meer volgen, want de organisatie verwacht meer dan 1000 bezoekers bij de opvoeringen. Andere ondernemers stellen weer in natura producten ter beschikking.

Ook de crowdfundactie begint aan te trekken. Van de €4800, die nodig is voor geluid en techniek is nu meer dan de helft binnen en we hebben nog 2 weken te gaan tot het einde van deze actie.

Dus wilt u ook meehelpen om deze prachtige Wassenaarse productie te doen slagen? Doneer dan uw bijdrage via
https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/2784/musical-the-passion-wassenaar

Iedereen kan zo op zijn eigen manier zijn of haar steentje bijdragen aan het welslagen van deze prachtige Wassenaarse musical, want we hebben uw steun hard nodig om de zaken financieel rond te krijgen!

De opvoeringen van ‘The Passion Wassenaar’, vinden plaats op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 april in de tot theaterzaal omgebouwde st.Jozefkerk.
Kaarten voor de voorstelling zijn te koop bij boekhandel de Kler en de Wassenaarse bibliotheek of via www.thepassionwassenaar.nl
Wees er snel bij als u/je zeker wilt zijn van een kaartje, want de kaartverkoop gaat hard!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief