Skip to content

Jaap Kleinhesselink nieuwe griffier Wassenaar

5 maart 202054 second read

Jaap Kleinhesselink wordt de nieuwe griffier van Wassenaar. Dat heeft de gemeenteraad gisteravond besloten. De raad die verantwoordelijk is voor de selectie en de voordracht van de griffier, is blij met deze benoeming. Kleinhesselink start op 1 mei in zijn nieuwe functie.

Gemeentelijke ervaring
Kleinhesselink (46) neemt veel ervaring mee naar de gemeente Wassenaar. Momenteel is hij werkzaam als plaatsvervangend griffier in Zoetermeer. Deze functie vervulde hij ook bij de gemeente Pijnacker-Nootdorp waar hij tevens raadsadviseur was. Daarvoor was hij onder andere werkzaam als bestuursadviseur bij de gemeente Leiden.

Hij wil zijn brede kennis en ervaring graag inzetten in zijn nieuwe functie. “Ik kijk er naar uit om me samen met de gemeenteraad met volle overtuiging in te zetten voor Wassenaar.”

Jaap Kleinhesselink volgt Bert Schouten op, die als interim griffier sinds september 2019 deze functie tijdelijk heeft waargenomen. In de gemeenteraadsvergadering van 19 mei a.s. wordt de nieuwe griffier officieel beëdigd.

Bijschrift foto: De nieuwe griffier Jaap Kleinhesselink (rechts) neemt de felicitaties in ontvangst van burgemeester Leendert de Lange. In het midden de voorzitter van de werkgeverscommissie raadslid Marion Gout-Van Sinderen. 

Tags

GemeenteGemeenteraadGriffierWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top