donderdag 04 juni 2020

N Nieuws

Gemeente biedt platform voor hulpinitiatieven

De gemeente Wassenaar heeft haar gemeentelijke website omgebouwd vanwege het coronavirus. Zo kunnen we ruimte bieden aan alle lokale hulpacties en initiatieven die in Wassenaar worden georganiseerd. Daarnaast hebben we informatie vanuit de Rijksoverheid en het RIVM, zowel voor inwoners als voor ondernemers, overzichtelijk gebundeld. Lees verder onder afbeelding. 

overzichtgemWassenaar

Samen voor een gezond en veilig Wassenaar

De coronacrisis geeft grote economische en maatschappelijke gevolgen. Verschillende instellingen in Wassenaar proberen inwoners zo veel mogelijk bij te staan. Ook ontstaan spontaan allerlei particuliere initiatieven. Burgemeester Leendert de Lange: ‘Veel inwoners stellen de vraag: wat kan ik doen om te helpen? Door naar de website van de gemeente te gaan, zie je hulpinitiatieven uit het dorp en de verschillende vrijwilligers die nodig zijn. Dus kijk op de site en meld je daar aan. Vergeet uiteraard niet de hygiëneregels in acht te nemen en houd gepaste -anderhalf meter- afstand tot elkaar. Zo werken we positief en constructief met elkaar samen, - gemeentebestuur, inwoners en ondernemers - aan een gezond en veilig Wassenaar.’

Meld initiatieven aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Initiatiefnemers kunnen hun informatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk op www.wassenaar.nl voor de richtlijnen voor plaatsing.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief