zaterdag 25 september 2021

A Algemeen

Liefs uit Wassenaar

Tom Mikkers preekt online op 26 april. Hoe gaan we verder na 1 juni? Kunnen we dan al samenkomen in de kerk? Tom Mikkers gaat hierover in gesprek met voorzitter van de Vrijzinnigen NPB Wassenaar Karin Vogelaar. En we staan stil bij de periode tussen Pasen en Pinksteren. Wat is eigenlijk hier de gedachte achter?

Wat is liefst uit Wassenaar? Gezien de maatregelen in Nederland om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn kerkdiensten en activiteiten in ons kerkgebouw tot en met 1 juni afgelast. In plaats daarvan kunt u de komende weken online elke zondag luisteren naar een inspirerend programma getiteld ‘Liefs uit Wassenaar’. ‘Liefs uit Wassenaar’ is geen kerkdienst maar een programma waarin we elementen uit een dienst gebruiken. Dit kan de muziek zijn, de overdenking, een mooi gedicht of een Bijbeltekst. Liefs uit Wassenaar” is live te beluisteren 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook.

Zoom met de Bijbel
Wie doet er mee? We gaan van start in mei met een online-Bijbelgroep onder leiding van Tom Mikkers. Wil je meedoen? Via Zoom komen we drie keer bij elkaar. Meld je aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je kunt kiezen tussen woensdagmiddag om 14.00 uur en woensdagavond om 20.00 uur. Zes mei gaan we van start. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bijbelkennis is niet nodig. Elke keer staat een ander verhaal centraal.