maandag 26 september 2022

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Bakker Niek Kaptein

Voor de sponsor van de maand april is Carl Verburg dit keer langs geweest bij Jeroen Kaptein. Dit keer niet met een taart maar met een paar mooie flessen wijn van Marius, Jouw wijnvriend. Jeroen Kaptein steunt met zijn bedrijf al jaren Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Bakker Niek Kaptein en jouw rol binnen deze organisatie
Jeroen: Bakker Niek Kaptein is een familiebedrijf waarvan ik de derde generatie ben. Mijn vrouw Linda en ik hebben de bakkerij een aantal jaar geleden overgenomen van m’n vader Niek.

Carl: Hoe ze je de toekomst van Bakker Niek Kaptein?
Jeroen: We zien de toekomst van de bakkerij met plezier tegemoet. Op dit moment zijn we dan ook aan het investeren in nieuwe ovens. Een groot en ingrijpend project en dito investering. Daarmee hopen we nog jaren vooruit te kunnen om iedereen te voorzien van lekker vers brood en andere lekkernijen.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en Bakker Niek Kaptein van kennen?
Jeroen: De mensen zouden ons moeten kennen van alle lekkere, verse broden en gebakjes die wij elke dag met veel passie en liefde maken en verkopen in onze winkels aan de Windlustweg en de Luifelbaan.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Jeroen: Ik sport graag en met name skiën op de wintersportvakantie. Dit is dan ook de enige week in het jaar dat ik dan echt vrij wil zijn, of eigenlijk ben.
Blauw- Zwart is en voelt ook als een familiebedrijf en dat maakt het extra bijzonder. De club staat ook voor liefde en passie (en de winst ;)) voor jong en oud en dat komt ook overeen met ons.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Jeroen: Een goed ontbijt, lunch en/of avondeten is altijd goed met een lekkere boterham, baguette of andere broodjes …...hier krijg je energie van. In het kader van de sport: een superbasis om lekker en vooral gezond en verantwoord bezig te zijn en goede energie te hebben om te kunnen sporten.
Enne ..., zet mijn vader maar op de foto.