vrijdag 18 juni 2021

S Sport

Gravinnen zoeken nieuwe leeuwinnen!

Graaf Willem II-VAC is volop in beweging gebleven, ondanks de coronacrisis. Er mocht weliswaar niet meer gevoetbald worden, maar er is zeker niet stil gezeten.
De club is 108 jaar oud en het clubgebouw had sinds 1967 al 53 jaar trouwe dienst gedaan. Hoog tijd voor vernieuwing. Het oude clubhuis is de afgelopen weken gesloopt en een fantastish nieuw clubhuis is momenteel in aanbouw, waarover binnenkort meer.

Deze vernieuwing biedt Graaf Willem II-VAC de gelegenheid om vanaf het nieuwe voetbalseizoen te starten met een Vrouwen-1 team erbij op de zaterdag én om tevens alle huidige meidenteams uit te breiden met nieuwe leden. De vereniging is al jaren goed bezig met een grote vrouwen- en meidenafdeling van ongeveer 250 leden en is daarmee 1 van de grootste vrouwen- en meidenclubs in de regio.

Gravinnen zoeken nieuwe leeuwinnen in de leeftijd van 7 tot en met 18 jaar.

Ben jij elk moment op het trapveldje te vinden?
Behoort jouw voetbaltalent tot het best bewaarde geheim?
Of houd je van gewoon lekker ballen en wil je gezellig aanhaken bij een meidenteam?

Belangstellenden kunnen zich zo spoedig mogelijk aanmelden, bij voorkeur vóór 31 mei 2020, bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor het Vrouwen-1 team), bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 13 tot en met 18 jaar) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voor 7 tot en met 12 jaar).

Wie weet sta je volgend seizoen ook in groen geel op het veld.