woensdag 27 oktober 2021

S Sport

Hardlopen in tijden van Corona (deel 2)

Vorig week kwam het bericht dat de maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus verder zijn versoepeld. Goed nieuws voor hardloopverenigingen! Dit betekent dat ook bij Loopgroep de Wassenaarse Slag de trainingen weer gaan beginnen. We starten in kleine groepjes zodat we afstand tot elkaar kunnen houden. 

Een goed moment om na een aantal weken binnen zitten in beweging te komen. En wat is dan beter dan hardlopen? Hardlopen is goed voor je conditie, je raakt de extra kilo’s weer kwijt, hardlopen werkt ontspannend en het is heerlijk om buiten in de natuur te lopen. Dus meld je aan of kom langs!

Bij Loopgroep de Wassenaarse Slag werken we met verschillende groepen die ieder op hun eigen niveau onder leiding van een eigen trainer gaan lopen en oefeningen gaan doen. Ook voor beginnende lopers is er een aparte groep.

Kijk voor meer informatie op de website van Loopgroep de Wassenaarse Slag (www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl ) of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We lopen op dinsdag- en donderdagavond en vertrekken om 19.15 uur vanaf het parkeerterrein bij voetbalvereniging Blauw Zwart. Op zondagmorgen vertrekken we 9.00 uur. De eerste maand loop je gratis op proef mee.

Loopgroep de Wassenaarse Slag is een gezellige kleinschalige hardloopvereniging met veel aandacht voor de individuele lopers.