zaterdag 11 juli 2020

E Events

Filmprogramma Filmhuis Wassenaar

Filmhuis Wassenaar gaat vanaf 1 juni weer voorzichtig open en daar zijn we blij mee. Dit is goed nieuws voor alle filmliefhebbers die het zo lang zonder het Filmhuis hebben moeten stellen. Om de contactmomenten te beperken, gaat het anders dan je van ons gewend bent.

Kaarten kopen
Vanwege de Corona situatie kan je alleen naar de filmvoorstellingen als je in het bezit bent van een reeds gekocht filmkaartje. Omdat het een uitdaging is nu kostendekkend films te draaien, hebben we alle speciale kaarten waarbij kortingen gelden afgeschaft. Dat betekent dus dat er geen 10 ritten kaarten meer worden uitgegeven.

Filmkaarten kunnen worden gekocht bij de balie van Bibliotheek Wassenaar tijdens openingstijden. De nieuwe kaartprijs wordt € 10,00 voor niet-leden en € 9,00 voor leden.
De reeds in bezit zijnde 10 ritten-kaarten, worden gewoon geaccepteerd.

Om drukte aan de balie te voorkomen wordt er gewerkt aan een online ticketingsysteem zodat je in de nabije toekomst ook vanuit huis filmkaartjes kunt kopen. Tot die tijd kunnen de filmkaarten alleen aan de balie van de bibliotheek worden gekocht.

Omruilen kaarten geannuleerde voorstellingen
Mocht je een gestempeld kaartje hebben voor een geannuleerde voorstelling in maart of april 2020, dan kan deze omgeruild worden voor een blanco filmkaartje.

Hoe gaat het als je naar Filmhuis Wassenaar komt?
• Bezoekers mogen niet eerder dan een kwartier voor de start van de film naar binnen.
• Vanwege de 1,5 meter afstandsregel mogen er maximaal 15 bezoekers in de zaal en moet iedereen de handen desinfecteren.
• Bezoekers uit hetzelfde huishouden mogen bij elkaar zitten. Je kunt geen zitplaats kiezen, een vrijwilliger wijst je er één toe.
• De airco in Filmhuis Wassenaar moet gebruikt worden om de filmapparatuur te koelen. Het ventilatiesysteem is de afgelopen maanden nagelopen en de filters zijn vervangen. Er wordt steeds schone lucht van buiten aangezogen en de vuile lucht wordt gedeeltelijk gerecirculeerd via de bibliotheek, en weer uitgestoten

Welke films vertoont het Filmhuis Wassenaar?

In de maand juni worden de volgende films vertoond:

  • De Beentjes van Sint Hildegard
  • Au nom de la terre
  • Marianne & Leonard; Words of love
  • Dark waters

De filmtitels worden over een wat langere periode getoond om meer publiek de kans te geven de films te zien.
Omdat de situatie nu ongewis is een de richtlijnen steeds veranderen, is het filmprogramma voorlopig alleen te vinden op de onze website, sociale media en op posters in de bibliotheek. Bekijk het Filmprogramma

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief