dinsdag 18 mei 2021

S Sport

Stukje voor stukje mogen we meer

Beste Blauw-Zwarters, hier weer een berichtje vanuit het bestuur al is er niet veel te melden. Het is eng stil op het complex, al mogen we alweer onder strenge regels trainen.

Maar het is wel bijzonder dat je langs lijnen moet lopen en afstand moet houden. Dat is erg lastig met voetballen. Maar we mogen wat en dat is al fijn. Even los in het veld. Je ziet aan de koppies dat ze met veel plezier bezig zijn.

Complimenten aan alle begeleiders, trainers en de jeugdvoorzitter die dit allemaal geregeld hebben, want het is geen sinecure om dit in de juiste banen te leiden. Nu is het wachten dat we echt mogen gaan voetballen. Want je kan wel blijven trainen, maar we willen toch echte strijd zien.

Verder werken we aan alle kanten om de boel financieel rond te krijgen. Door medewerking van velen binnen de club en daar buiten gaat dat goed. De ondersteuning van de overheid helpt daar ook zeker bij.

Maar wij willen voetballen en toernooien organiseren om met elkaar lekker sportief bezig te zijn en met elkaar even bijpraten in de kantine met een biertje. Helaas moeten we daar nog even op wachten. Wij hopen en rekenen erop dat we rond 1 augustus weer op een normale manier kunnen ballen.
De kantine mogen openen duurt nog wel 2 maanden. Maar het is ook vakantietijd en toernooien mogen zeker nog niet voor die tijd gespeeld worden.

Op het complex gaat alles gewoon door. De natuur stopt niet, het gras blijf groeien en moet onderhouden worden. En wat gebeurd er dan? Dan begeeft de grasmachine het. Maar dan is er onze Club van 100 die een geweldig gebaar maakt door te zeggen: “Schaf maar een andere aan”. Echt geweldig! Er komt nu een moderne breedmaaier waar de mannen hun werk nog beter en makkelijker mee kunnen doen. Binnenkort zullen we aan dit geschenk meer aandacht geven. Ook zijn we weer opgestart met de verbouwing van de nieuwe kleedkamers voor de dames en meisjes, en de nieuwe werkplaats en hebben we een sponsor gevonden die het pad vanaf de SBZ-corner tot aan de nieuwe werkplaats gaat op knappen. Dit zal gedaan worden door onze vast partner Gebroeders v.d. Holst, die er voor gaan zorgen dat alle plassen en kuilen weer recht getrokken worden.

Zo zien jullie, al kan er niet gevoetbald worden, vele zaken gaan gewoon door met dank aan ieder die hier aan meewerkt.
Helaas moest Bos Las- en Metaalbedrijf van de week weer doelen te repareren die door onbekwaam handelen uit hun model zijn getrokken. Dit zijn kosten waar we niet op zitten te wachten. Til de doelen met elkaar op als je ze wil verplaatsen. Dat voorkomt schade en kosten.

Tot zover, met vriendelijke groet van uw voorzitter,

A.P.C. (André) van Herk