donderdag 09 december 2021

S Sport

Club van Honderd schenkt nieuwe grasmaaier aan Blauw-Zwart

Afgelopen zaterdag was het voltallige bestuur, bestaande uit Hans Lagerberg (voorzitter), Herman de Bruijn (penningmeester), Marco Zonneveld (vice-voorzitter), Jelmer van Norden (secretaris) en Stephen Hoogenboom (lid) van de Club van Honderd aanwezig op onze club. Deze keer werd een nieuwe grasmaaier overhandigd aan het bestuur en de veldploeg van Blauw-Zwart.

De oude maaier had zijn beste jaren er op zitten en is nu vervangen door een zo goed als nieuwe, moderne zitmaaier. Hiermee kan de veldploeg weer jaren vooruit en is Blauw-Zwart weer verzekert van een perfect onderhouden terrein.

Een trotse voorzitter André van Herk dankte het bestuur van de Club van Honderd voor deze welkome bijdrage aan de vereniging en sprak de hoop uit nog regelmatig op deze manier support van de Club van Honderd te mogen ontvangen.

Dit was alweer de zoveelste bijdrage in het 45-jarig bestaan van de Club van Honderd. Op de foto ziet u behalve de trotse vertegenwoordiging van de Club van Honderd, ook een afvaardiging van het bestuur en de veldploeg van Blauw-Zwart bij de nieuwe grasmaaier, maar ook de in 2017 geschonken tractor en het vernieuwde scorebord, samen met de Rabobank, uit 2019 ontbreken niet.

In totaal heeft de Club van Honderd in al die jaren voor bijna €.350.000,- aan Blauw-Zwart geschonken.

Mocht u als supporter van Blauw-Zwart het fantastische werk van de Club van Honderd willen steunen neem dan contact op met een van de bestuursleden of ga via de site van Blauw-Zwart naar de Club van Honderd.
https://www.blauwzwart.nl/zusterverenigingen/club-van-honderd.

Marco van Brecht,
Bestuurslid sponsoring, evenementen en PR