maandag 01 maart 2021

A Algemeen

Vrijzinnig in Wassenaar

Kerkdienst live bij te wonen of online te beluisteren

Dertig personen kunnen de dienst bijwonen. Onze kerkdienst blijft ook online te beluisteren via vrijzinniginwassenaar.nl om 10.30 uur op vrijzinniginwassenaar.nl. Teksten en programma zijn hier ook te lezen. Achteraf terugluisteren kan ook. Aanmelden voor de diensten via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag 19 juli met Aart Mak

Aart Mak beschouwt zichzelf als een zwerf-dominee die zich niets van grenzen aantrekt. Hij schreef onder andere twee boeken over alles wat bij een uitvaart komt kijken en wat nodig is om dit laatste ritueel zinnig en hoogstaand te voltrekken: ‘Met stomheid geslagen’ en ‘UitvaartWijzer’. Aart Mak is verbonden aan de stichting Kerk zonder Grenzen.

Zomerprogramma
Met ons de grens over Vakantie naar het buitenland is dit jaar ingewikkeld. Dit jaar hebben we daarom een zomerprogramma georganiseerd en kun je bij ons aan de Lange Kerkdam ‘de grens over’ bijvoorbeeld tijdens ‘Cultureel op maandag’. Kijk op de site voor het volledige programma.

Cultureel op maandag
Maandag 27 juli, 3 augustus, 10 augustus 17 augustus, van 13.00 - 15.00 uur.
In de kerkzaal, maximaal aantal personen 15, geen kosten. Opgave verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Begin je week met een gezellige én inhoudelijke middag.

Elke keer staat een ander genre centraal waarover we in gesprek gaan. Omdat veel instellingen online te bezichtigen zijn, zorgen we enkele keren ook voor een fraaie rondleiding vanuit ons eigen gebouw. Van 13.00 - 15.00 uur.

27 juli Boek - neem een boek mee dat je deze zomer wilt lezen, we gaan erover in gesprek
3 augustus Museum - online museumbezoek
10 augustus Stad- online stadstour
17 augustus Docu - we kijken een korte film, met nagesprek.