vrijdag 16 april 2021

N Nieuws

Deze zomer blikt de gemeente samen met Wassenaarders terug en kijkt vooruit!

Het college van Wassenaar is inmiddels twee jaar onderweg. Een periode waarin de gemeente met veel inwoners, verenigingen en ondernemers heeft samengewerkt. Met een aantal van hen kijkt de gemeente terug op hetgeen wat gerealiseerd is en wat nog komen gaat. Dit doen we met behulp van onder meer infographics (zie onderaan dit bericht) en (video-)interviews.

Wilt u meer weten, meedenken over of reageren op de onderwerpen die aan bod komen? Ga dan naar de website van de gemeente www.wassenaar.nl/midtermreview en laat uw bericht achter.

Terugblik op de afgelopen twee jaar

De gemeente kijkt samen met Wassenaarders terug op de afgelopen twee jaar: waar heeft de gemeente zich sterk voor gemaakt, met wie heeft de gemeente hierin samengewerkt, wat waren de resultaten en wat staat er voor de komende jaren op de planning? Zo werken we nu aan een nieuwe eigen ambtelijke organisatie voor Wassenaar.

Om verder antwoord te geven op deze vragen komt de gemeente vanaf 20 juli elke week met een korte video en een infographic over verschillende onderwerpen: verkeer, het centrum, cultuur, sport en nog veel meer. In de video’s vertellen verschillende Wassenaarders over hun betrokkenheid bij het dorp en hoe bijvoorbeeld de samenwerking met de gemeente verloopt. De infographics geven achtergrondinformatie over de verschillende onderwerpen. Zo laten we in woord en beeld zien waar we ons gezamenlijk in Wassenaar sterk voor maken.

Denkt u ook met ons mee?

De video’s zijn terug te vinden op de website van de gemeente en via de social media kanalen van de gemeente zoals twitter en facebook. Uw opmerkingen en ideeën over de verschillende onderwerpen worden zeer op prijs gesteld. Deze ontvangen wij graag via het reactieformulier op de website van de gemeente (www.wassenaar.nl/bestuur-wassenaar/midterm-review).

Met elkaar voor Wassenaar

Door uw reactie werken we met elkaar aan een veilig, groen en internationaal dorp, dat in beweging is, waarbij we bouwen aan een solide basis, die duurzaam en toekomstbestendig is, waar we denken in mogelijkheden en iedereen meedoet.

dorpinbeweging verkeer mid term review gemeente Wassenaar

dorpinbeweging centrum infographic mid term review Gemeente Wassenaar