dinsdag 03 augustus 2021

E Events

Strijkkwartet van Debussy in Muzehall

Op 30 Augustus 2020 om 14:30 uur speelt het LAMi strijkkwartet (voorheen Caduceus Laudamas), vier enthousiaste leden van het Rotterdams Philarmonisch Orkest, te weten Laurens van Vliet (1e viool), Marie José Schrijner (2e viool), Maartje van Rheeden (altviool) en Eelco Beinema (violoncello) in de Muzehall.

Zij zullen het strijkkwartet van Debussy opus 10 spelen. Als voorproefje voor het volgende concert spelen zij daarnaast ook het eerste deel van het kwartet in D, KV575 van Mozart. Er zal geen pauze zijn, de duur van het gehele programma is ongeveer een uur.

De Muzehall is een nieuw kleinschalig podium in een loods op het industrieterrein in centrum Wassenaar.

Reserveren via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (of eventueel via 06-25000562) is verplicht ivm Corona regelgeving.

Graag een eigen stoel meenemen (we hebben een beperkt aantal plaatsen binnen maar met lekker weer kunt u ook buiten zitten.
Indien het niet mogelijk is om een eigen stoel mee te nemen kan er een stoel gereserveerd worden (beperkt!) via bovenstaande kanalen.

Zomerconcert30aug pdf page 0001