woensdag 23 juni 2021

S Sport

Het 8e Henk Pieters Toernooi gaat door!

Op donderdagavond 20 augustus en zaterdagmiddag 22 augustus gaat toch het 8e Henk Pieters toernooi plaatsvinden bij Blauw-Zwart. Het was door de corona crisis onzeker of het door zou gaan. Het toernooi vindt in een aangepaste vorm plaats. Helaas geen barbecue en live-zanger, maar wel met een 3e helft, opgeluisterd door muziek van Lifetrack Licht en Geluid.

Ook dit jaar is de toernooiorganisatie er in geslaagd om een leuk deelnemersveld bij elkaar te krijgen. Allereerst de winnaar van de vorige editie, zaterdag 2e klasser DoCoS uit Leiden met trainer Dennis Olman. Dan onze trouwe toernooideelnemer zaterdag 4e klasser Football Factory met trainer Pieter van Schie. Een nieuwe deelnemer deze editie is S.V.Oosterheem uit Zoetermeer met de nieuwe trainer Ger Fens. Al met al weer een leuk en sterk deelnemersveld.

Het programma voor de donderdagavond is: 20.00 uur Blauw-Zwart - DoCoS en Football Factory - S.V. Oosterheem. Zaterdagmiddag om 14.30 uur treft Blauw-Zwart S.V. Oosterheem en speelt DoCoS tegen Football Factory.

Langs deze weg willen we natuurlijk ook onze trouwe sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi. Noteer de data in uw agenda en wij hopen u te verwelkomen op Sportpark De Schulpwei in Wassenaar!

8e HP toernooi