maandag 03 oktober 2022

A Algemeen

Doe je ook (weer) mee?

Veel vrijwilligers zaten lange tijd noodgedwongen thuis i.v.m. Corona. Maar gelukkig kunnen ze nu weer volop aan de slag binnen voorwaarden. Hieronder een greep uit ons vacature aanbod. Voor meer informatie, zie onze website.

*Bij de St. Wassenaarse Zorgverlening zoeken ze een Chauffeur voor de rolstoelbus (Vac C 9). Bezorg ouderen en mensen met een beperking een mooie dag door het vervoer van en naar uitstapjes te verzorgen.

*Heb je hart voor dieren? De St. Nationale Dierenzorg beheert een dagopvang voor honden; een pension, een asiel en een seniorenclub voor honden en katten en 2 dierenambulances voor de regio. Extra handjes zijn altijd welkom, zoals: een Klusser m/v voor reparaties aan gebouwen en terrein (Vac L 11); een Medewerker Groenonderhoud m/v (Vac. D 25) en een Medewerker voor de Dierenambulance m/v (Vac D 34).

*Welke persoon, handig met een camera, wil de zondagsdiensten van de Protestantse Gemeente Wassenaar opnemen, redigeren en op het Youtube kanaal van de gemeente zetten, opdat thuisblijvers uit de risicogroepen toch diensten kunnen blijven volgen (Vac H 070)?

image1vcw