zaterdag 02 juli 2022

S Sport

Aftrap seizoen 2020-2021 op bijzondere wijze

Beste Blauw-Zwarters, de kop is er af. Het seizoen is begonnen met het Henk Pieterstoernooi. Een toernooi inmiddels een traditie is ter nagedachtenis van een man die veel betekend heeft voor onze club.

Helaas hebben wij als Blauw-Zwart de beker mee moeten geven aan SV Oosterheem. Een club waar wij veel respect voor hebben. Voorzitter Jules Lieveld heeft in 20 jaar een club neer gezet die nu meer dan 400 leden heeft en nu ook een mooi complex heeft. Dus verloren, maar gegund aan Oosterheem. En Jos heeft zijn mannen kunnen inzetten om te laten zien wat ze kunnen.

Maar beste mensen, dit wordt een heel belangrijk seizoen voor onze club. In juni het 100-jarig bestaan waarvan wij hopen dat te kunnen vieren zoals dat hoort, want 100 jaar bestaan is zeker voor amateurvoetbalclubs uniek. En dan ook nog eens er bij staan met geweldige zusters zoals De Club van 100 die heel veel doet. De SBZ, een actieve club binnen onze vereniging en nog onze Business Club. Bij elkaar een team dat ongekend goed bezig is om dat te doen wat een voetbalclub waardig is met een mooie jeugd, vele teams jongens en meisjes die de club het juiste volume en kracht geven, de senioren, altijd goed in voetballen en toernooien en de derde helft. Nu wat lastig, maar ook dat zal weer goed komen.

En niet te vergeten een geweldige seniorenselectie. Nog nooit hebben we zoveel spelers gehad die de selectie waardig zijn. Dat moet een spannend seizoen gaan worden en wat zou het mooi zijn om via bijvoorbeeld een periodetitel in ons 100 jarige bestaan naar de 2e klasse te klimmen. Dat zou echt de kers op de taart zijn. Al met al kijken we uit naar juni 2021. Velen van ons zijn al haast dagelijks bezig om de juiste informatie te zoeken en die zaken te regelen die we willen realiseren.

Maar er gebeurt meer op onze club. Zoals onze sponsor Bella schoonmaakbedrijf met Simon de Jong, die even alles wat hout en glas is weer zo gaat schoonmaken dat we onze haartjes er in kunnen kammen. Een supermooi gebaar van Leon en Simon, die het seizoen schoon in willen gaan en dit maar even sponsoren. Heel veel dank, mannen.

En dan alle jeugdteams in nieuwe tenues. Als eerste dank aan de sponsors die dit de afgelopen 4 jaar hebben gedaan: Bos Tuingereedschappen, een grote sponsor binnen onze club. Dank je wel Henk en Monique Bos. En dan WBM directeur Koos Spring in ’t Veld, die al jaren veel doet binnen onze club. Een echt Wassenaars bedrijf dat weet wat een club nodig heeft en zich ook laat gelden bij Blauw-Zwart. Dank je wel, Koos Spring in ‘t Veld. Tenslotte het Container Hotel, 4 jaar gepronkt op de shirts van de jeugd. Het bedrijf zit in Den Haag en Rotterdam en verkoopt en verhuurt containers. Top dat zij 4 jaar onze jeugd heeft gesponsord. Dank je wel, Marco van Herk.

Weer geheel nieuwe kleding van topkwaliteit en supermooi op speciale wijze bedrukt, waardoor het heel lang mooi zal blijven. En ook super dat twee voornoemde sponsors, WBM, bekend als aannemer van grond- en straatwerk en nog veel meer, en Bos Tuingereedschappen, Las- en Metaalbedrijf weer prachtig stralen op de tenues. En een nieuwe sponsor: het OpslagHotel, gevestigd in Wassenaar en Haarlem, dat ruimtes verhuurt voor uw huis, tuinspullen en/of hobby’s. Maar ook voor bedrijven als magazijn- en/of archiefopslag, of wat u maar wilt. Zo gaan deze sponsors weer jaren mee het veld op. Dank aan de organisatie die weer moet zorgen dat iedereen zijn tas krijgt en de oude kleding weer inlevert, die dan weer een zeer goede bestemming zal krijgen.

Beste Blauw-Zwarters, het beweegt weer op onze club. Gelukkig, maar dat gaat niet zo maar.
Zo zoeken wij op korte termijn nog supervisors die ongeveer 1x in de 6 weken een dagdeel dienst willen draaien. Zeker in deze lastige Coronatijd hebben wij ze nodig. Dus meld u zich aan!

Met vriendelijke groet van uw voorzitter,

A.P.C. (André) van Herk