dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Blauw-Zwart jeugd in het nieuw!

Afgelopen zaterdag zijn door jeugdvoorzitter Niels Goderie namens alle jeugdspelers de nieuwe tenues voor de jeugdleden in ontvangst genomen. Al sinds 2015 speelt de complete Blauw-Zwart jeugd in dezelfde shirts en Niels is blij en trots dat het voor de tweede keer gelukt is om voor bijna 500 tenues drie sponsoren te vinden. Het geheel geeft een professionele uitstraling en Blauw-Zwart kan, met het 100-jarig bestaan in aantocht, met recht trots zijn op deze mooie tenues.

Voor de komende 3 seizoenen zal de jeugd spelen in tenues met de namen van WBM bestratingen-rioleringen-grondwerken (zie foto onder), Bos Tuingereedschappen & Las- en Metaalwerken en OpslagHotel op de shirts en broekjes. 

Eindverantwoordelijke voor de kleding Rob Barnhoorn heeft met zijn team bestaande uit Marika Genemans, Jacqueline Goderie en Chris Genemans voor alle jeugdteams nieuwe tassen met de nieuwe tenues klaar staan. De fraaie tenues van Robey worden geleverd door LJ Sport uit de Langstraat in Wassenaar en zijn, behalve de sponsoren ook voorzien van de tekst in goud “R.K.S.V. Blauw-Zwart / Wassenaar / 1921”

Koos Spring in ’t Veld van WBM, Henk Bos van Bos Tuingereedschappen & Las- en Metaalwerken en Stephanie van Herk-Hubaty en André van Herk beide van OpslagHotel zijn trots dat zij de komende 3 jaar op de shirts van de jeugd van Blauw-Zwart mogen staan en zo is Blauw-Zwart trots om met deze mooie Wassenaarse bedrijven op de shirts te mogen spelen en roepen alle leden en fans van Blauw-Zwart op om met deze bedrijven, en alle andere sponsoren van Blauw-Zwart, zaken te doen. Sponsoren zijn van groot belang om een vereniging als Blauw-Zwart draaiende te houden.

Nieuwtenue2