maandag 02 augustus 2021

A Algemeen

Vrijwilligerswerk doe je voor….

...De samenleving, ... de club of vereniging, … de natuur, … kunst en cultuur, …je eigen politieke of maatschappelijke interesse, … als opstapje naar betaald werk en vanwege talloze andere en persoonlijke redenen. Maar vrijwilligerswerk doe je vooral ook voor jezelf. Kom langs en ontdek hoe goed het voelt om je in te zetten voor iets of iemand dat/die er toe doet voor jou. Word Vrijwilliger!

Een greep uit ons aanbod van ca 100 vacatures:

*Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar zoekt een Creatieve Cameraman/v (Vac M 564) voor de Digitale Huiskamer. Maak/monteer geposte en/of filmpjes die je zelf maakt over exposities, lezingen en workshops, interviews, voorleesverhalen etc. en plaats ze op digitale kanalen van de Bieb (website, facebook, Instagram, Youtube enz.). Help de Bieb bereikbaar houden, juist in Coronatijd.

*Vitalis zoekt Maatjes (Vac A 62) voor kinderen van 5 t/m 18 jaar die zich als gevolg van een tekort aan aandacht in een kwetsbare positie bevinden. Geef hem of haar eens per week/2 weken de broodnodige aandacht die zij thuis ontberen, onderneem gezamenlijk iets leuks en coach hen bij het ontwikkelen van eigen interesses en mogelijkheden.

*Woonzorgcentrum Florence Duinstede – zorg voor mensen met een lichamelijke beperking en dementie - zoekt geduldige Vrijwilligers Individuele Begeleiding m/v (Vac A 38) die zo nu en dan iets leuks willen ondernemen met cliënten die om uiteenlopende redenen weinig bezoek ontvangen. Maak jij af en toe een praatje en/of wandelingetje of drink een kopje koffie of doe een spelletje. Je maakt een wereld van verschil.

We zijn weer open! Van maandag t/m donderdag bij je welkom in ons nieuwe kantoor in het Van Heeckerenhuis (ingang Van Heeckerenstraat 2a.) Een afspraak maken is i.v.m. corona fijn maar niet noodzakelijk.