dinsdag 22 juni 2021

S Sport

Badmintonclub Wassenaar verlengt sponsorcontract met Light Design

Goed nieuws uit de Wassenaarse badmintonhoek! Niet alleen scoorde beide competitieteams er lustig op los, het bestuur wist ook te scoren met de ondertekening van het sponsorcontract met Light Design van Loenen!

Het is Badmintonclub Wassenaar gelukt om Light Design van Loenen voor de komende twee seizoenen vast te leggen als sponsor van de vereniging. Light Design van Loenen sponsorde de vereniging ook al de afgelopen twee seizoenen. Een continuering die er in deze toch niet makkelijke Corona-periode best mag zijn. Light Design, gevestigd aan de Van Hogendorpstraat 67 in Wassenaar, is in én ver buiten Wassenaar bekend. Men heeft alles wat je nodig hebt om je interieur sfeervol te maken. In een eigen atelier worden met de grootste deskundigheid lampenkappen met de hand gemaakt op kleur en op maat. Exclusieve lampvoeten, leeslampen, spiegels, kleinmeubelen en accessoires maken de schitterende collectie van Light Design compleet.

De neutrale clubkleding blijft, tijdens badmintonactiviteiten in Sporthal de Schulpwei zullen roll-up banners ervoor zorgen dat Light Design in de schijnwerpers komt te staan.

Het sponsorcontract is recent ondertekend door Yvonne van der Gugten (Light Design) en John Spring in 't Veld (BC Wassenaar).

Het bestuur en de leden van Badmintonclub Wassenaar zijn met deze verlengde verbintenis erg blij en trots op het feit dat een traditionele Wassenaarse ondernemer verbonden wil blijven met de Wassenaarse badmintonners.

Ook op sportief gebied heeft BC Wassenaar iets te melden. Afgelopen weekend was de tweede competitiespeelweek. Het eerste team van BC Wassenaar speelde in Zoeterwoude tegen Shuttlewoude. Beide dubbels waren voor de thuisploeg, maar na de 4 enkelspelen waren de partijen weer in evenwicht. Ook de gemengde dubbels werden eerlijk verdeeld hetgeen resulteerde in een 4-4 eindstand. BC Wassenaar 2 ging op bezoek bij Boomgaardshoek in Hoogvliet. Met de tweede 6-2 overwinning op rij werd de verre terugreis met tevredenheid afgelegd.

Zaterdagochtend spelen beide teams thuis (zie het wedstrijdprogramma). Wassenaar 1 ontmoet Limes, nu tweede op de ranglijst en Wassenaar 2 krijgt visite van het iets lager geklasseerde Schollevaar.

Voor meer informatie over Badmintonclub Wassenaar kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie ook de website voor meer informatie over de club: www.bcwassenaar.nl.