zaterdag 25 september 2021

E Events

Vrijdag 20 november, 15.30 uur: Online ThuisBingo

Veel alleenstaande Wassenaarders worden jammer genoeg extra hard getroffen door de coronacrisis. Het sociale leven is erg beperkt geworden nu thuis blijven het advies is. Lions club Wassenaar de Pauw organiseert daarom een online-bingo om deze mensen een gezellige middag aan te bieden. Uiteraard zijn er ook kleine prijzen te winnen die na afloop 'corona-proof' thuisbezorgd worden.

U kunt zich inschrijven door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt voorafgaand aan de bingo per email de spelregels, uw bingokaart en een link naar de livestream naar Zoom. Mocht u niet weten hoe dit werkt, dan kunt u misschien aan iemand in uw omgeving vragen u hiermee te helpen.

Op vrijdag 20 november iets voor 15.30 uur zit u klaar achter uw scherm (computer, laptop, tablet of eventueel telefoon) en klikt u op de link die wij u gestuurd hebben. U ziet de bingomolen en als alle deelnemers klaar zijn, kan de molen draaien!

Wij hopen op veel enthousiaste reacties.

Schrijf u snel in: plek voor maximaal 30 mensen