zondag 18 april 2021

S Sport

WZK Tri-Team sponsort Voedselbank Wassenaar

De afgelopen maanden was het niet mogelijk door de Covid-19 maatregelen training te geven. De lopers van het WZK Tri-team gingen in kleine groepjes zelf hardlopen, trainers motiveerden met schema’s en aanmoediging op afstand. Veel lopers gaven aan hun contributie voor de duur van de sluiting van Tri-Team, niet terug te hoeven hebben. Het WZK Triteam bestuur besloot daarop de niet terug gestorte contributie voor 50% terug te geven aan het goede doel, de andere 50 % zal te zijner tijd ten goede komen aan de leden via een nader te bepalen doel.

Het goede doel werd de Voedselbank Wassenaar. Deze geheel zelfstandige stichting is een Wassenaars initiatief en ondersteunt Wassenaarders die het niet breed hebben door middel van voedselpakketten. De Voedselbank Wassenaar is afhankelijk van sponsors en donaties en staat los van de landelijke organisatie. De secretaris, Max Jetten, was dan ook zeer blij met het bericht een bijdrage te mogen ontvangen van WZK Tri-Team. 

Vrijdagavond werd door Karin Gerse als bestuurslid namens WZK Tri-Team een cheque met het bedrag van €350,00 overhandigd aan Meta Karelse, voorzitter, en Leonore Meijering, penningmeester van de Stichting Voedselbank Wassenaar. Van dit bedrag kunnen zij, inmiddels zo’n 60 dorpsgenoten extra goed helpen in deze kersttijd. Elke bijdrage is meer dan welkom.

De lopers van het WZK Tri-Team blijven enthousiast lopen en hopen spoedig weer met elkaar te kunnen trainen De Stichting Voedselbank Wassenaar blijft mensen ondersteunen die dit hard nodig hebben. Voor giften, meer informatie of vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of www.voedselbankwassenaar.nl. Voor meer informatie over WZK Tri-Team: www.tri-team.nl of volg ons op facebook en instagram: wzktriteam.