Skip to content
Fotocredit: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Twee doden bij eenzijdig ongeval op N44; identiteit slachtoffers bekend (update)

29 december 202054 second read

Bij een ongeval op de N44 zijn dinsdagmiddag twee personen om het leven gekomen. Dat melden diverse media vanmiddag. De twee slachtoffers zaten in een bestelbus die naast de weg op zijn kop in de sloot belandde. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Hiervoor is een rijstrook van de N44 in de richting van Den Haag afgesloten.

Omroep West meldt dat de bestelbus rond 14.00 uur vanmiddag over het fietspad schoot, waarna deze in de sloot terechtkwam. Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, waaronder een traumahelikopter. Deze hulp mocht niet baten, want beide inzittenden overleden ter plaatse aan hun verwondingen.

De N44 is dicht door het ongeval. Automobilisten van Amsterdam naar Den Haag worden geadviseerd om te rijden via de A4 en A12. Waarschijnlijk blijft de N44 tot 19.00 u. afgesloten, meldt de ANWB. 

UPDATE: De politie heeft dinsdagavond de identiteit van de slachtoffers vrijgegeven. Het gaat om een 69-jarige man uit Den Haag en een 71-jarige man uit Moerkapelle. De politie heeft de familie van de slachtoffers geïnformeerd en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

omleidingn44

Fotocredit: ANWB

Tags

Dodelijk ongevalN44OngevalWassenaarWegafsluiting
Gerelateerde artikelen
Back To Top