Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Gratis warmtescan

7 januari 202146 second read

Waar lekt je huis warmte? Via de muren, het dak? Maak nu een afspraak voor een gratis warmtescan van je huis en je ziet waar kostbare warmte en energie verloren gaat.

Dan weet je ook meteen wat je eraan kunt doen om de warmte binnen te houden en de kou buiten. De vier buurtteams van Wassenaar: Centrum, Wassenaar-Zuid, Park De Kieviet en Groot Deijleroord gaan de komende weken met een infraroodcamera op pad. Op verzoek maken zij opnames van je huis en helpen je zo weg hoe en waar je energie kunt besparen en de CO2 uitstoot kan helpen verminderen. Buurkracht stelt de infraroodcamera ter beschikking.

Per buurtteam is een schema opgesteld en inmiddels zijn de eerste afspraken gemaakt. Ook interesse? De actie loopt tot 7 februari, dus wees er snel bij. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op https://groenemeent.nl/warmtecamera-van-buurkracht/ of op https://app.buurkracht.nl/#/session/landing

Tags

GemeenteGratisWarmtescanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top