Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen

9 januari 20212 minute read

Hallo, ik wil mij graag even voorstellen. Mijn naam is Wouter Rijneveld en ben al 12 jaar werkzaam voor Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland. Zo ben ik al werkzaam in de Gemeente Krimpenerwaard en kom ik vanaf het nieuwe jaar het team van het jongerenwerk Wassenaar versterken. Net als mijn collega’s ondersteun ik jongeren in hun weg naar volwassenheid.

Dit begint voor mij bij de jongeren zelf en ik ben als eerste nieuwsgierig naar wat de jongeren in Wassenaar bezighoudt, waar ze behoefte aan hebben en waar ze tegenaan lopen. Van daaruit kunnen we samen kijken naar wat er nodig is, ik werk namelijk niet voor jongeren maar vooral met jongeren. Verder vind ik het belangrijk om niet alleen met de jongeren maar ook met de omgeving van de jongeren te werken, want een positieve plaats om in op te groeien creëren we met elkaar.

Zo kan het dat jullie mij op straat tegen komen tijdens het ambulante werk, of tijdens één van de voorlichtingslessen die gegeven worden op de verschillende scholen in de Gemeente. Ik heb in ieder geval veel zin in om in Wassenaar te gaan werken en omdat ik nog niet bekend ben in het werkgebied ga ik met een frisse en open blik aan de slag.

De eerste periode wil vooral veel kennismaken dus als je een vraag voor mij hebt of als je een keer wil kennismaken (als dit hopelijk later in 2021 weer veilig kan), stuur mij dan een bericht en dan neem ik contact met je op. Dit kan via wouterrijneveld@stjjmh.nl of via 06-46602813. Dan zie ik jullie hopelijk snel, gezond 2021 tot dan!

Tags

jongerenwerkStichting Jeugd- & JongerenwerkWassenaarWouter Rijneveld
Gerelateerde artikelen
Back To Top