Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: NDZ

Het leukste (huis)dier van 2020 is bekend!

14 januari 202148 second read

Stichting Nationale Dierenzorg lanceerde in december de fotowedstrijd: Het leukste (huis)dier van 2020. Gedachte erachter was dat als we toch allemaal nergens naar toe kunnen vanwege Corona, we er dan maar het beste dichtbij van moesten maken. We riepen via diverse online en sociale media kanalen op om de leukste foto van je (huis)dier aan te melden.

Hier kon vervolgens op gestemd worden en er werd gestemd. Duizenden mensen lieten foto’s en/of hun stem achter waardoor de top 10 dagelijks bleef wisselen. Het was spannend! Toch kwam er een overduidelijke winnaar, met een prachtige foto van een springende hond in herfstbladeren. De winnaar krijgt als prijs een fotoshoot van onze huisfotograaf Ashley Overduin plus een canvas van een foto. De gehele top 10 ontvangt, zodra dit i.v.m. Corona weer kan, een uitnodiging voor een rondleiding in onze nieuwe en oude gebouwen van Stichting Nationale Dierenzorg.

Wij willen iedereen graag bedanken voor het meedoen en het stemmen!

 

 

Tags

FotowedstrijdprijswinnaarsStichting Nationale DierenzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top