Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart sponsor van de maand: ABS Autoherstel

15 januari 20212 minute read

Voor de sponsor van de maand januari is Carl Verburg met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein langs geweest bij Kees Harberink van ABS Autoherstel
Zij steunen met hun bedrijf Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over ABS Autoherstel en jouw rol binnen deze organisatie.

ABS Autoherstel is een landelijke keten van 77 autoschadeherstelbedrijven. We werken voor bijna alle verzekeringsmaatschappijen en de meeste leasemaatschappijen. In deze regio zitten we in Noordwijk, Leiden, Den Haag en Zoetermeer. Zelf ben ik verantwoordelijk voor Financiën, Automatisering en Inkoop. Dat laatste betreft met name lak en onderdelen.

Hoe zie jij de toekomst van ABS Autoherstel?
De toekomst zie ik positief, maar door corona is het werkaanbod wel wat minder geworden. Onze ondernemers zijn gelukkig flexibel en hebben zich aangepast. ABS heeft een eigen ketencertificering, waardoor de kwaliteit van de reparaties gewaarborgd is en altijd hersteld wordt volgens fabrieksnormen. Dat is een belangrijke reden waarom onze klanten voor ABS Autoherstel kiezen.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en ABS Autoherstel van kennen?
Ik ben 52 jaar spelend lid en heb inmiddels alle functies die je kan bedenken als vrijwilliger gedaan op Blauw-Zwart. Mijn huidige rol is die van Penningmeester. Daarnaast zit ik in de organisatie van het inmiddels bekende Veteranentoernooi en het Oktoberfest. In het verleden heb ik 10 jaar de administratie gedaan en in diverse commissies gezeten en altijd kantinedienst gedraaid. Als ABS Autoherstel sponsoren wij al een aantal jaar de club. Zie het mooie reclamebord bij de kantine.

Wat heb jij met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Ik ben een groot liefhebber van sport en dan vooral van voetbal. Naast het zelf voetballen fiets en wandel ik veel om in beweging te blijven. Het feit dat ik al zo lang lid ben van Blauw-Zwart zegt genoeg wat ik met Blauw-Zwart heb, ik ben een echte verenigingsman!

Heb jij nog advies of tips of wil je verder nog wat kwijt?
Ik hoop dat iedereen in deze lastige Corona tijd de club blijft steunen. Dat geldt zowel voor de sponsors als voor de leden, want minder voetballen en toch contributie betalen is echte clubliefde en dat waarderen wij als Bestuur heel erg.

 

Tags

Blauw-ZwartSponsor van de maandVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top