Skip to content
Fotocredit: ADO Den Haag

ADO Den Haag Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie

18 januari 20212 minute read

Drie dagen voetbalplezier in een mooi ADO Den Haag Voetbalkampen tenue, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen én je voetbalvaardigheden ontwikkelingen het gebeurt allemaal tijdens het ADO Den Haag Voetbalkamp in de voorjaarsvakantie.

In de voorjaarsvakantie 23, 24 en 25 februari, dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur wordt er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar op het ADO Den Haag Jeugdcomplex een leuk voetbalkamp georganiseerd.

Wat kun je als deelnemer verwachten?
– Je eigen ADO Den Haag Voetbalkampen tenue
– Nieuw: Skill Games uit FIFA 21
– Gezonde tussendoortjes en drinken
– Begeleiding van gekwalificeerde jeugdtrainers
– ADO Den Haag Voetbalkampen medaille
– Kans op leuke voetbalprijzen

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga snel naar: www.adodenhaag.nl/voetbalkampen

ADO Den Haag Voetbalschool inschrijving geopend

Voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar is het mogelijk om jouw voetbalvaardigheden en skills gedurende 10 trainingen bij de ADO Den Haag Voetbal- en Keeperschool te ontwikkelen.

Zondagochtend 14 maart staat de eerste training van de ADO Den Haag Voetbalschool en Keepersschool module op het programma op het jeugdcomplex van ADO Den Haag. De trainingen staan onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. Gedurende 10 weken wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: Aanvallen, Techniek en Omschakelen.

Wil jij meedoen of meer informatie? Ga naar aar: www.adodenhaag.nl/voetbalschool

 

Tags

ADO Den HaagVoetbalVoetbalkampen
Gerelateerde artikelen
Back To Top