Skip to content
Fotocredit: RijnlandRoute

RijnlandRoute: Oude brugdek Liesbeth Ribbiuspad uitgehesen

19 januari 202135 second read

Het oude brugdek bij het Liesbeth Ribbiuspad is eruit gehesen. De komende weken bouwen we hier een nieuwe brug, naar verwachting zijn de werkzaamheden eind maart 2021 gereed. Inwoners van de Stevenshof kunnen in deze periode via de brug op het Petronella Voûtepad alsnog een rondje langs de polder lopen.

De oude brug op het Liesbeth Ribbiuspad wordt in delen gezaagd en afgevoerd. Wij verwachten dat dit minimaal geluidsoverlast met zich meebrengt en geen overlast op het gebied van trillingen. Om stofoverlast voor de omwonenden te beperken, wordt er gesproeid met water. Het bouwverkeer rijdt grotendeels aan vanaf het bouwterrein van de verdiepte ligging, dus er worden geen parkeerproblemen in de buurt verwacht als gevolg van de werkzaamheden.

Tags

RijnlandRouteWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top