Skip to content

Vrijwilligers verrijken ons dorp. Zorg je mee?

22 januari 202143 second read

In Nederland prijzen we ons gelukkig met zorg op niveau. En voor net dat beetje extra zijn er onze onmisbare vrijwilligers. Zij weten als geen ander hoe leuk het is om je in te zetten voor een ander en hoeveel voldoening dat geeft. Doe je ook mee?

*Ben jij constructief, tactvol, standvastig en een team player? Word lid van de Klachtencommissie van de GGD Haaglanden (Vac B119)!

*Bij het Van Ommerenpark zoeken ze Maaltijdrijders (Vac C14) die op woensdag met de eigen auto gezonde maaltijden afleveren bij oudere dorpsgenoten en een Pianist (Vac M54) die eens per maand een ochtend bewoners wil begeleiden bij muzikale activiteiten.

*Gemiva (leer/werkomgeving voor jonge mensen met een handicap) zoekt een Ondersteuner (Vac A77) bij activiteiten, een Sportbegeleider voor de donderdagmiddag (Vac E 48) en een Muziekbegeleider (Vac M46) voor de woensdagmiddag.

 Kijk op onze website voor meer informatie.

 

Tags

VacaturebankVCWvrijwilligerscentraleWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top