Ga naar hoofdinhoud

Wat betekent Corona bij een voetbalclub?

22 januari 20212 minute read

Beste Blauw-Zwarters, hier een kort bericht vanuit het bestuur. Ik begin ermee dat wij trots zijn als bestuur dat we zien dat er toch heel veel echte Blauw-Zwarters zijn. En dan bedoel ik de leden die de club in deze moeilijke tijden ook blijven steunen in de vorm van het betalen van de contributie, of de vergoeding als trainer te schenken aan de club of gewoon helemaal je vergoeding niet opnemen. Al met al top, want zo moeten wij er door heen komen om toch onze rekeningen te kunnen blijven betalen.

Het zelfde geldt voor onze sponsor. Wij snappen dat enkelen uitstel van betaling gevraagd hebben. Die bedrijven hebben het nu echt heel moeilijk, maar velen daar van blijven de club toch steunen. Heel veel dank daar voor.

Gelukkig kan de jeugd blijven voetballen. Weliswaar allemaal volgens de gestelde regels, maar toch mooi dat dat nog kan. Ook veel jeugd uit de omgeving maakt gebruik van ons complex om ieder op zijn manier even af te reageren en lekker in de buitenlucht te zijn om de online huiswerkstress even te vergeten.

Wij zijn ook rond gekomen met hoofdtrainer Jos v.d. Helm voor het seizoen 2021-2022. Dat gaat het laatste seizoen worden voor Jos, die vindt dat hij dan lang genoeg deze rol bij onze club vervuld heeft. Assistent-trainer Toine l’Ami gaat ook nog een jaar met Jos mee om de selectie hopelijk verder te brengen. Hans Suiker, onze keeperstrainer, heeft ook voor een jaar bijgetekend, dus we zijn echt weer op oorlogssterkte.

Verder kruipen we naar ons 100-jarig jubileum toe. Dus beste mensen, koop loten van de loterij en/ of een mooi goudklompje waar u naam van u zelf, uw kind, uw kleinkind of uw bedrijf op komt te staan.

Tot zover dit bericht, waarin we ook nog kunnen melden dat we 2020 ook financieel goed hebben doorstaan, al was het met de hakken over de sloot.
Wij wensen ieder gezondheid toe en hopen elkaar zo snel mogelijk weer te ontmoeten, in de kantine of op het veld.

Met vriendelijke groet van uw voorzitter,

A.P.C. (André) van Herk

Tags

Blauw-ZwartVoetbalWassenaarWoord van de voorzitter
Gerelateerde artikelen
Back To Top