Ga naar hoofdinhoud

Deze week in Bibliotheek Wassenaar

24 januari 20213 minute read

Het loopt storm! De Boekenservice is een enorm succes! Het is belangrijk om op de volgende punten te letten als je ook een stapel boeken wilt lenen:

1. Reserveer je boeken online of telefonisch.
2. Wacht op ons bericht en maak dán pas een afspraak.
3. Maak géén afspraak als je ons bericht nog niet ontvangen hebt.
4. Heb je toch een afspraak gemaakt? Annuleer deze dan zodat andere leden de mogelijkheid hebben hun gereserveerde boeken op te halen.

Onze medewerkers en vrijwilligers doen hun uiterste best iedereen zo snel mogelijk te voorzien van zijn/haar boeken. Om ervoor te zorgen dat we telefonisch goed bereikbaar blijven, is het belangrijk om vragen zoveel mogelijk via de e-mail info@obvw.nl te stellen.

Onze diensten op afspraak
Formulierenbrigade – Heb je te maken met lastige formulieren? Of een moeilijke aanvraag? Neem dan contact op met de bibliotheek, telefonisch 071 561 56 78 of per e-mail voorschoten@obvw.nl.

Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld – Elke vrijdag kun je in Bibliotheek Voorschoten terecht voor financiële informatie bij het Spreekuur Schuldhulpmaatje en Leergeld. Maak telefonisch 06 27 05 80 60 of via de website www.obvw.nl een afspraak tussen 13.30 uur en 14.30 uur.

Spelletjesmiddag – Elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Wassenaar. Aanmelden kan telefonisch via 070-5113397 of via mail wassenaar@obvw.nl.

Doe jij al mee met de prentenboekenbingo?

Ga ook op jacht naar prentenboeken! Zet een prentenboek voor het raam, vraag iedereen in de buurt dat ook te doen en ga er lekker op uit met deze prentenboekenbingo. Welk boek spot jij bij de bibliotheek? Download het bingoformulier via obvw.nl en deel jouw bingofoto met ons! 

PrentenboekbingoW

Online Muziekworkshop ‘Coco kan het!’. Doe mee!
Op woensdag 27 januari is er een online muzikale workshop over Coco voor kinderen van 2-4 jaar en hun ouders. Deelnemers ontvangen een link en kunnen dan digitaal meedoen met deze muziekworkshop. Je kunt vanaf 9.50 uur inloggen zodat de workshop op tijd begint. Meld je snel aan via obvw.nl voor deze workshop vol muziek, spel en verhalen! Kosten: leden €7,- / niet-leden €7,50.

Meld je nu aan voor de Digitale Leesclub
Laat je meenemen in een andere wereld, die maar een bladzijde van jou verwijderd is! De Digitale Leesclub leest elke zes weken boeken rondom een thema. Deze keer lezen en bespreken we ‘Het huis aan het meer: een verhaal over Duitsland’ van Thomas Harding. De Leesclub komt op 28 januari online bij elkaar om 19.30 uur om het boek te bespreken. Meld je aan via obvw.nl.

Word lid tijdens de Nationale Voorleesdagen!
Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 20 tot en met 30 januari staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal. Kinderen worden online gratis lid van de bieb. Wordt je kind lid tijdens De Nationale Voorleesdagen dan ontvang je een gratis voorleesknuffeltje! Op = Op!

NVD21 Maak jouw kleinkind gratis lid van de bibliotheek 1080x1080

Muziek op Schoot gaat online
Doe jij mee met de online winterserie van Muziek op schoot? Vanaf 3 februari is er een online muzikale Muziek op Schoot cursus van zes lessen voor dreumesen, peuters en hun ouders. Deelnemers ontvangen een link en kunnen dan digitaal meedoen met de les. Vanaf tien minuten voor aanvang kun je inloggen zodat de les op tijd begint. Tickets zijn verkrijgbaar via obvw.nl. Leden € 42,00, niet-leden € 45,00

Zijn jouw gegevens up-to-date?
Vanaf heden versturen wij geen fysieke reserveringskaarten meer, maar informeren wij je zoveel mogelijk digitaal. Dit is sneller én beter voor het milieu. Mocht je twijfelen of jouw gegevens nog correct zijn, kijk ze dan na via de Wise App in ‘MijnMenu’ of neem contact met ons op, telefonisch of per e-mail.

Tags

BibliotheekDienstverleningOBVWVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top